Otvoreno novo prodajno mesto SBB u Novom Sadu 1Foto: SBB/Promo

SBB kompanija otvorila je novo prodajno mesto u Novom Sadu u Ulici Bate Brkića 2. Po ugledu na najmodernije šopove United Grupe u svim najvećim gradovima Jugoistočne Evrope, uz vrhunsku inovativnu tehnologiju i moderan dizajn, SBB korisnici i na ovoj lokaciji od sada će imati vrhunsku korisničku podršku.

Povodom jubileja kompanije, 20 godina od osnivanja, SBB je svim svojim korisnicima u GIGA gradovima, među kojima je i Novi Sad, podigao brzine interneta za do 50 odsto u EON paketima, omogućena je EON aplikacija u okviru svih korisničkih paketa, a korisnike koji su tu od samog početka kompanija nagrađuje posebnim poklonima.

“Danas smo u Novom Sadu otvorili prodajno mesto na novoj lokaciji, kako bismo bili bliži i stanovnicima Novog naselja, Telepa i Satelita kojima smo sada u komšiluku. Pozivamo sve Novosađane da nas posete na novoj lokaciji, kako bi uz korisničko iskustvo po ugledu na najveće evropske metropole uživali u EON platformi, ali i dobili informacije o akcijama i pogodnostima koje im nudimo. Povodom ove jubilarne godine želim da se posebno zahvalim svim našim korisnicima iz Novog Sada koji su sa nama 20 godina. Nadam se da će im se dopasti pokloni koje smo im pripremili”, rekla je na otvaranju novog prodajnog mesta Jela Krivokapić, Specijalista za odnose sa javnošću SBB kompanije.

Prodajno mesto u ulici Modene se zatvara, ali Novosađani i dalje mogu da na tri lokacije – TC Merkator, Bulevar oslobođenja 62 i sada u Ulici Bate Brkića 2, da dobiju sve neophodne informacije o SBB proizvodima i uslugama, upoznaju se sa novim servisima, izmire svoje obaveze, od agenata dobiju savet ili korisničku podršku, svakim radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 19 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari