Ove godine manje aviona i putnika na niškom aerodromu

Ostavite komentar


  1. Zato ga je država i preotela, da bi ga lagano ugasila i Surčin ostao jedini. Verovatno je to i u ugovoru sa koncesionarom koji nikada nećemo videti dok su ovi na vlasti.

    1. Potpuno si u pravu,ali ako se gašenje zaustavi samo na aerodromu i nije toliki problem.Da se ne ugasi sve što imalo svetli. a situacija se kreće u tom pravcu.

  2. Nis i jugoistocna Srbija nislijama.Ubice Srbicu beogradizacije.Sve otese i pokradese,nevernici.Udjite u Sabornu Crkvu i njihove poslovne odaje.Nista duhovno a sve materijalno.Bog svevisnji da nam pòmogne.

  3. I tako država obavlja ono što nišlije nisu umele ili nisu htele. To je ta visoka korupcija!

  4. Manje putnika na Niškom aerodrumu? Polako će da bankrotiraju i tada se prodaju emiratima. Mi uskoro nećemo biti vlasnici Srbije nego samo radna snaga..Šta će mo ostaviti našoj deci? Verovatno priču o „Srbiji Budućnosti“….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.