Od sutra počinje isplata 20.000 dinara penzionerima

Ostavite komentar


  1. Председник данима води функционерску кампању, а Надзорни одбор за изборну кампању закључио је данас да председник Србије Александар Вучић не води функционерску кампању. ΛV као председник свих грађанки и грађана крши и Устав и закон, стављајући се на једну страну. С друге стране, он не да крши устав и законе, он их „избацио“ из употребе, на тај начин он је премијер, министар свих министарстава, судија, кадија и полицајац. Толико елоквентан човек, а заборавио да је отимао пуних четири године пензије, а при томе заборавио да врати отетог, а то га прати и пратиће га током целог живота. Толико је паметан, елоквентан људским карактером, а зна пензионерима да пошаље захвалницу и при томе плати поштарину у износу од 39 милиона динара, уместо да врати јадним пензионерима отете пензије. Натераће га Свевишњи да врати отетих 800 милиона евра од пензије. Поред тога, он је сктесао просечне пензије са 60 на 40% просечне плате. Просечне плате повећао за 208%, а просечне пензије за 150%, за време његове владавине од 2012. године до сада и поред тога пензионери су му сигурна гласачка машина. У очи избора пензионерима поклања по 20.000 динара да гласају за напредњаке.

  2. Hvala dragom bogu što imamo takvog predsednika, čarobnjaka u igri uzimanja-davanja, verujem da su mu zahvalne i svi oni milioneri lopurde iz SNS klike.

  3. Svima neka uplata .a meni bez primanja nista.zalosno.plus drzava mi duguje novac i staz .

  4. A zašto se to sada deli pred izbore?Ovo je školski promer mita i korupcije. Penzioneri se ponižavaju, prodaju svoju veru za večeru. Sada nam je jasno zašto su Turci ovde ostali 500 godina.

  5. То што пензионерима деле новац је покушај да им се каже ко се брине за њих и кога треба да бирану. Нису пензионери лака роба да може да их се купи. Џаба кречите господо.

  6. morala i dostojanstva. Zaludjujes ovaj jadan narod koji je u Feudalizmu i glasa za Robovlasnika! kaže:

    Cije to pare delis narodu kada treba da glasa. Jeli to zakonski, jeli moralno ? Doveo si nas u Geudalizam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.