Penzionerima po 5.000 dinara u naredne dve nedelje

Ostavite komentar


  1. Ništa ne dobijaju oni koji su se penzionisali od otobra do kraja godine.Namerno PIO nedaje rešenja više od tri meseca da bi uštedila.M igi podneli zahtev još u avgustui do kraja godine nek ne čekaju privremena rešenja.

    1. Ne samo da daje rešenja nego i obaveštenja izvršiteljima. Pre nego što sam dobio prvu penziju već je dva izvrštelja uspelo preko veze u sudu da odbiju moju žalbu i potvrde rešewe izvršitelja pri tome sudije kriminalke odbijaju da se lično uvere na šta se žalim, tvrdeći da slike stana da nema radijatora nisu dokaz da nema radijatora i da ih nika nije bilo u stanu, i to sve u roku od kad sam dobio rešenje i prve isplate, tako da i posle 38 godina smrzavanja u stanu u kome nema radijatora moram da platim „grejanje“ i debelu kamatu izvršiteljima i naravno naknadu za doneto rešenje sudijama kriminalcima
      A to ne košta 5000 koje „dobijam“ od Vučića posle 14 godina kako je moja firma „privatizovana“ i kada sma ostao bez posla

  2. cestitam predsedniku Vucicu >>> posto me saljete u ludnicu , to implicira da budem penzionisan , ne saljete me valjda zdravog u zatvorsku ludnicu ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.