Koje sve popuste će imati korisnici penzionerskih kartica?

Ostavite komentar


  1. 10% попуста за робот усисивач, одвлаживаче, овлаживаче, вентилаторе, грејалице, арома дифузере, пречишћивачи и машине за шивење Ja ovde ne bih nista dodala penzionerima.

  2. Penzionerske kartice su obmana. Penzioneri koji su se elektronski prijavili za istu u aprilu 2023. jos uvek su u stanju obrade. Sva je prilika da su iz sns kartice podelili njihovoj blizoj i daljoj rodbini, kumovima i prijateljima.

  3. Ukucao Beograd, rezultat:
    Knjižare 0, mesare 0, frizerski saloni 0, ustanove kulture 0…itd.

  4. Sjajno su pomogli penzionerima,kao i uvek.Penzije 200€,poskupljenje hrane 35%,a sa karticom 10% popusta.

  5. Tresla se gora-rodio se mis ! Kako ce penzioneri koji ne koriste drustvene mreze da dodju do iformacina vezano za povlastice!? Dk sada sta sam videla sve te zivotne namirnice i roba su veoma loseg kvaliteta. Trebalo je da bude na robu koju penzioneri zele da kupe. A, ako je jasno o cemu se radi! Koliko kosta to stampanje kartica? Porazavajuce i ponizavajuce!

  6. Lepo, ali samo mali br.penzionera je dobilo to obavrstenje o mestu preuzimanja,a tek da ne govorimo o br.koji su preuzeli kartice.a one vsze od sutra…

  7. Vozaju nas kao magarce.
    Podelite nam taĉkice kao 1945. da znamo koje je ( zadnje) vreme doślo?

  8. Ako je neko stekao godine za penziju, ne znači da su te godine, tj. mozak pojeli skakavci. Kakve crne kartice, ne pada mi napamet da idem u Babušnicu da šišam kuče, koje doduše i nemam, za 2% popusta. Ili da besplatno idem na izložbe, koje su uvek i bile besplatne. Dakle, slažem se sa osobom koja se potpisuje kao Vera, samo ne trebaju nam ni te tačkice, bolje da penzionerima stave žute trake, ili makar omoguće besplatne pogrebne „usluge“ umesto šišanja.

  9. Prvih dana sam prijavljena i jos nisam dobila karticu a treba tel da me obaveste

  10. Sta bi sa predhodnim penzionerskim karticama.Licno sam videla u PIO fondu Beograd u Nemanjinoj ulici kutije i kutije nepodignutih kartica koje je neko pravio i zgrnuo ogroman novac…
    Sad je opet neko zgrnuo ogroman novac za nove kartice?!
    Ko je ovde lud???

  11. Pa kad ce biti spremne za preuzimanje danas je 1.oktobar a kartice nema.Ja sam se medju prvima prijavio elektronski i kazu da je ok prijava a kartice nema.Kako onda da je koristim od 1 oktobra..

  12. Kartice VRLO liče na članske karte SNS-a, ne samo po bojama zastave, nego aludiraju na jedan njihov slogan i ono iskošeno AV. Čisto da se penzosima sve DOBRO ureže u pamćenje, pa makar i bili dementni.

  13. Nisam podnela „zahtev“ za penzionersku karticu, niti imam nameru, ali nadam se da su istu, tj. dve , dobili roditelji Aleksandra Vučića i brata mu Andrijaša, te da će moći, s popustom, da vode svoju decu u obilazak ruševina Beograda, u Jovanjicu, na berbu paradajza, i najzad, recimo u Zoološki vrt.

  14. Hm, znači daš državi na uvid ličnu kartu, karticu preko koje dižeš penziju.. tako da oni imaju uvid u sve, koliko primaš penzije itd.. Nema šanse, netreba mi taj njihov popust neka ga daju svome ćaći.

  15. Svi ste neverovatno opsednuti zaverama i ne razmisljate svojom glavom.Kartice stigle,pa ko hoce,neka uzme,a ko nece,bolje da cuti i da ne pise gluposti!!!

  16. Sta glumi ova marina da su svi dobili kartice sad sam piso da sam dobio piziv na mob da mi je kartica u pio ceko sat ipo potpiso 3 primerka kartice nema kaze radnica dodji za 2 nedelje zato nefantaziraj marija nisam opozicija radikal sam 31 god i volim srbiju

  17. Penzionerska kartica.
    Zabava za penzionere, moraju nečim da se bave.
    Pozdrav pio fomdu i idejnom tvorcu zabave.

  18. Iz propratnog akta, koji sam dobio uz karticu, ništa se ne može razumeti. Tu se pominju neki bodovi kao i odluka Fonda da na osnovu fiskalnog računa obračuna bodove. A, treba da objasnite prostim rečenicama i uz mogućnost primerima, gde, u kojim prodavnicama, kako i koje proizvode penzioner može da kupi? Da li svu robu, ili samo određenu, za koju je dat popust, u određenoj trgovini. Na koju kupovinu i na koji iznos se dobijaju bodovi? Da li na svakih 500 dinara? Šta, na kraju meseca, ili na kraju godine, biva sa tim bodovima? Ako ne mogu da se zamene za dinare za šta se mogu zameniti? Ako se mogu zameniti za robu, koliko vredi taj bod? Ako na svakih, placenih, 500 dinara vredi jedan dinar pa, gospodo, na mojih 20000 din penzije ja mogu skupiti 40 bodova. Ako taj bod vredi jedan dinar šta ja mogu kupiti za 40 dinara? Ni kiflu gospodo, ni kiflu! Ili ja nisam u pravu. Pa, ako nisam hajdete malo detaljnije objasnite u čemu je moja korist što imam karticu? Niko od nas ne zna u kojem prodajnom prostoru i koji proizvod mogu kupiti uz dobijanje popusta. Izgleda da je to marketinški trik jer se približavaju izbori!!!!!

  19. U dobijenom dopisu nikako nije objašnjeno kako se koristi, gde i za koje proizvode, i usluge, ta kartica. Pominju se neki procenti sniženja cena i bodovi na pazarenih 500 din. Ali kako, i gde, iskoristiti karticu? Možemo samo slučajno čuti, ili naići, u apoteku ili trgovinu gde se daje popust. Zašto to ne piše na vratima tih prodajnih protora? I, što se tiče bodova, kako ćemo ih iskoristiti na kraju meseca? Ako jedan bod vredi jedan dinar šta ja to, za mojih 20000 din penije, za koje dobijem 40 bodova, mogu kupiti za 40 din? Ni kiflu gospodo, ni kiflu. Pa, zašto se onda zamajavamo? Uskoro će izbori. Nestaće kartica.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.