Pošta: Spremni smo za dostavu penzionerskih kartica na kućne adrese korisnika

Ostavite komentar


  1. Ocekujemo i saopstenje PIO, koji izradjue kartice, da su „spremni da odstampaju NOVE (kao da je starim nesto nedostajalo) KARTICE“. I tako nerednih nekoliko meseci dok im Mali ne kaze imamo pare da pokrijemo popuste firmama

  2. Kaze mi drug koji radi u posti jedne beogradske opstine, kako nemaju vozaca i postara, da su oglasi non-stop otvoreni, ali da za male plate nece niko da radi, da nude preko plakata zaposlenje vozacima kamiona sa platom od citavih 50.000 dinara, manje nego sto imaju radnici na trafikama, da je rasulo, da vozaci uzimaju lazna bolovanja a onda idu da voze privatne ture po inostranstvu da prezive posto od tolikih plata mogu samo da crknu od gladi i bede, da racuni stoje danima nedostavljeni a onda se stvaraju guzve u postama kad ljudi dodju po njih kako ne bi bili tuzeni i predati na milost izvrsitelja (nema postara da ih dostave). I sad ce ta i takva Posta da upregne „sve kapacitete“ da dostavi kartice. Pateticno!

  3. Za Gorana ogovor : Pozdravi druga-mučenika iz Pošte. Sve je tačno od reči do reči, samo je još malo GORE, da ne možeš da zamisliš. Samo mučenici koji nemaju gde da odu još rade u ovoj raspaloj firmi. Ja mislim da su potrage na oglasima za posao, 80% zaposleni iz Pošte, nemo ko u Pošti ne traži drugo zaposlenje !!!

  4. Pre nego što Pošta počne da „raznosi“ nekakve penzionerske kartice, koje uglavnom služe za popust na šišanje „majmuna“, neka najpre obezbedi dovoljno kadrova, jer u javnom sektoru poštari imaju najniže plate, a i masovno daju otkaze. A drug direktor Z Đorđević, ima najvišu platu u istom javnom sektoru. A kao član „Mense“ i školovan čovek, mogao bi da zna da bez pošte nema države, još iz doba Mesopotamije.

  5. Posta se oglasila?!A gde je povecanje plata?A kada cete da ispraznite kancelarije?Strucnjaci vam leze od nerada?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.