PKS pokrenula Covid 19 info servis za privredu 1Foto:PKS logo

Privredna komora Srbije (PKS) pokrenula je novi specijalizovani info servis povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, saopšteno je danas iz PKS.

Na info servisu privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Predsednik PKS Marko Čadež pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate Komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

„Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku“, rekao je Čadež.

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na covid19@pks.rs, a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari