Počeo je Connect Shopping vikend: Praznični vikend niskih cena samo za SBB korisnike 1Promo

SBB kompanija je tradicionalno pripremila super pogodnosti u okviru Connect Shopping vikenda koji počinje danas i trajaće do nedelje 10. decembra.

„U duhu prazničnog raspoloženja, decembar donosi posebne ponude za sve ljubitelje pametne online kupovine na shoppster.rs. Mesec darivanja nam donosi ponude iz koje izdvajamo Orion traku za trčanje Smart Elegance koja je na čak 40% popusta, iznenađenje za najmlađe – Sluban kocke luna park su snižene 30%, Sencor pegla je sada 3.999 dinara i još mnogo drugih proizvoda po sjajnim cenama uz besplatnu dostavu na kućnu adresu!“, rekli su iz SBB kompanije.

U toku je još jedna Shoppster akcija – Daruj i obraduj, gde svi SBB korisnici mogu da pronađu preko 18.000 malih i velikih poklona na 50% popusta.

SBB podseća sve korisnike da ukoliko još uvek nisu postali članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect, to mogu da učine registracijom na shoppster.rs podacima sa MojSBB naloga i iskoriste mogućnost stalnih popusta od 10 do čak 50% na odabrane proizvode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari