Počeo Kopaonik biznis forum

Ostavite komentar


  1. A da neće kojim slučajem napraviti strategiju kako da povećaju plate i životni standard nas koji smo još uvek ovde.JOŠ UVEK.
    Ali ne večno.
    Tim forumašima odgovara ova situacija.
    Imaju tržište jeftine radne snage.I neće da rade ništa da zaustave odlazak mladih u zemlje EU.
    Ako bi nešto uradili po tom pitanju,ne bi mogli kupiti još neki avion ili veću jahtu itd.
    A i morali bi da smanje izdvajanja za vladajuću stranku.
    Danas SNS sutra neka druga.

  2. Trla baba lan. Steta sto nema snega pa oni napredniji ne mogu da se skijaju!

  3. Sta je kreativna industrija i sta je njen proizvod? Zvuci kao ime nekog kluba u Beogradu.

  4. Maglovita tvrdnja ΛV da će plata za pet godina narasti na 900 evra i penzija 440 evra je bacanje prašinu u oči glasačima pred izbora, a njegovi saradnici te izjave ponavljaju kao najlepši papagaj. Porast ekonomije nije takav da omogući takav napredak, kako ga najavljuju od pre par nedelja i noći i danju. No, narod je navikao na takve i slične laži i hvalospevi. Sa prošlogodišnjim porastom plata i penzija ostali smo na dnu Evrope i nadalje. Ovo pokazuje i korona virus, koji ne dolazi, na svu sreću, kod nas. Boji se da, ako dođe kod nas, ostane gladan, bedan i žedan. I u lošim stvarima ima dobrote?

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.