Počinje izgradnja autoputa Niš-Merdare

Ostavite komentar


  1. kao sto sam rekao u komentaru na prethodni tekst koji je volsebno nestao sa ovog sajta, evo posledice autopute Nis- Pristina, da se ide dalje do Draca. Dakle oni stvarno zele da Albanci dodju do Nisa. taj autoput ce biti upotrebljiv samo u jendom smeru. Druga traka im nije ni potrebna.

  2. Uspeli Amerikanci, gradice se taj auto-put koji je u interesu iskljucivo Amerikanaca i Albanaca i koji ce da izvuce auto-put koji su Amerikanci gradili na Kosovu i u Albaniji a koji je iskoristen manje od 10%. I sve to o trosku gradjana Srbije. Izlobirala je Mihajlovicka samo tako, a sada sledi lobiranje da se posao nabaci americkoj firmi Bechtel koja je za ogromne pare (dve milijarde dolara za 140 km auto-puta) i uz korupcionaske afere gradila i na Kosovu i u Albaniji.

  3. Srbijom vladaju Amerikanci, Rusi, evropski činovnici, Turci, za neku godinu Kinezi. Mi smo, takoreći, Ujedinjene nacije broj 2.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.