Počinje velika nagradna igra kompanije NIS

PROMO TEKST

Ostavite komentar


    1. Zanimame zasto nigde nema spisak? Ili objasnjenje ko je dobio? . Srdacan pozdrav

    1. Potpuno je nejasno i netransparentno kako proveriti dobitak!
      U vreme kompjutera vama treba više dana da objavite rezultate izvlačenja nagrada. A i ne znamo u kojim novinama. Lepo ste mogli to na vašem sajtu. A vi se svađate sa kompanijom – Obrazac za gubitak ugleda.
      Javite mi gde mogu da proverim dobitak.
      Miomir Jovanović, r.profesor, Niš

      1. Gde mogu da pogledam spisak izvucenih dobitnika nagradne igre od 15.11.2019., pošto nema nikakvog obaveštenja?

      2. Niste dobili nista, uzalud se trudite. Namesteno je kao i sve u ovoj zemlji. Informatika bato.

  1. Zašto nisam dobio vašu karticu iako sam 20.11.2019 god u Rumi u Nazorovoj ulici tenkirao 38,15 litara BMB i dibio fiskalni račun br. 1984324 a kasirka Angelina Cvejić samo je prokomentarisala da više nema kartica. Dali je ovo vaša provokacija vozača ili jednostavno prevara. Hvala očekujem odgovor.

Ostavite komentar


Ekonomija

"Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao": Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane? 10

„Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao“: Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane?

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić još ranije najavio je da će neke od linija gradskog prevoza na potezima od „100“ do „700“ biti prepuštene privatnim prevoznicima. Međutim sindikati GSP-a protive se ovoj ideji i najavljuju proteste i blokade ukoliko ne dođe do razgovora o ovoj temi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.