Pod upravu države zbog koncesije za „Nikolu Teslu“?

Građanski protesti zbog odluke niške vlasti da vazdušnu luku "Konstantin Veliki" ustupi bez naknade Republici Srbiji

Ostavite komentar


  1. Sve je jasno ovo pitanje se politizuje čim se videlo na tom swkupu lice Zorana cŽivkovića.Uostalom za održavanje aerodroma treba godišnje milijaedu dinara.Treba otvoreno pitati nišlije da li bi nteli da SYE OF NJIOVIH PRIMANJA NEKOM TAKSOM ODVAJA ZA IZDRŽAVANJA VAZDUŠNE LUKE.UOSTALOM POSTOJE I DRUGOVI

    1. Pa jel beograđani izdvajaju za Er Srbiju i aerodrom ili se oni subvencioniraju od poreza građana cele Srbije. Ali ova „okupaciona“ vlada vidi samo Beograd, njima je Srbija daleko kao i krajevi odkle su došli Bg. Šta njima znači jugoistočna Srbija., opljačkana i devastirana pustoš. Sada im treba i preprečiti da vide svet koji je mnogo drugačiji od slike koju im slika okupaciona vlast!

  2. zašto to ne važi i za er srbiju????????????????????

  3. Ako treba da se cela Srbija ugasi samo da bi Beograd ziveo onda smo dotakli dno. Posle svega ljudi se cude sto Beograd niko ne voli iz unutrasnjosti Srbije. Logicno je!

  4. Zoranu boli sto su nislijama jeftine avio karte. Naljutila se, sad ce ona to brzo da sredi, da se niste usudili bez njene dozvole da polecete! A da, i ti toaleti da se ukinu na aerodromu, sta ce vam to..

  5. A, da lepo tzv. „Vlada Srbije“ „preporuči“ svima nama da više ne živimo?

    1. @Milos@ A sta vim islite koji su to razlozi. Bilo bi lepo da i mene koji sam 38 godina radio na razlicitim aerodromia malo prosvetlite. Hvala vam.

  6. Ako je bude low cost leteo iz Nisa ,ja idem u Temisvar. I opet nisu nista urafkki. Nego su upropadfili jos jedan aerodrom. Sram vas bilo ! Jedva cekam da vam vixim ledja !

  7. Za Continental ima para, za Niš nema. Da li Zorana više voli i ceni Niški aerodrom ili nemačku firmu.

  8. Podrška Nišlijama iz Beograda!!!!! Što je mnogo, mnogo je. I beogradski aerodrom su bez ikakve ekonomske logike dali strancima, pa sad treba da upropaste i niški.

  9. .Ne damo vam aerodrom!Mada politicari odlucuju o nasoj sudbini,na ovim okupljanjima su bitni i najvazniji gradjani Nisa i svi koji imaju imalo sluha borice se za njegov dalji razvoj,a ne da nas vecito unazadjujete zbog Beograda.

  10. naravno da se radi o ugovoru sa francuzima, koji traze ukidanje konkurencije za beogradski aerodrom. pa zato ti ugovori o koncesiji i nisu objavljeni. samo beograd ostalo je nebitno.

  11. Beogradjanin sam ali me je stid zbog ovakvih postupaka napredne vlasti. Leteo sam iz Niša i bila je guzva. Nemoguce da aerodrom ne moze sam sebe da izdrzava. Sta tek da kaze Tuzla,Osijek??

  12. Drage nišlije, do Sofije je samo sat ipo vožnje, a mnogo jeftinije i bliže nego Beograd. Možemo mi da se busamo kolko hoćemo, u svakom slučaju smo prodati, izdati i gubimo. Zato pljunite ka severu i napred u Evropu.

  13. To u isto vreme znači da sva dosadašnja obećanja da će Aerodrom Morava kod Kraljeva biti stavljen u funkciju -nema ništa.Samo je potpredsednica vlade i ministrka Zorana Mihajilović četiri puta u Kraljevu obećavala što skoriji aviosaobraćaj sa tog aerodroma.Definitivno,posne koncesije beogradskog aerodroma Morava odlazi u korov i šipražje.

  14. Kladio sam se s kolegama na poslu da Aerodrom Molava u Lađevcima nikada neće biti i civilni i po svemu sudeći,posle ove sulude odluke o niškom aerodromu,sutra bi trebalo da mi plate ručak i pivo jer je stvar jasna kao dan

  15. Aerodrom državno-društvena svojina kao i zemljište. Sramota što na silu žele da otmu od države.

  16. Ne pogađa ova odluka samo Niš, ja sam iz Kruševca i samo moja porodica kupuje desetak povratnih karti godišnje za let Niš-Cirih, dakle, cela Južna Srbija treba da izađe na bunu protiv dahija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.