Pokret za preokret: Vlast kriva za eutanaziju srpske poljoprivrede

Ostavite komentar


  1. U istočnoj Srbiji, u vlaškim selima, život je na izdisaju, totalna pustoš, mladi otišli u svet ili u bg, zaparložene njive, osvojila divljač, rastinje,…kuće od po milion evra prazne i obezvredjene, u školama razredi od 1 do 5 djaka, a da to je zlatno-avdoba jer u svim opštinama ova klika neometano ,,vlada,, i razara.

  2. Sa suprugom živimo na selu u opštini Crna Trava. Živimo od poljoprivrede tj. uzgajani mangulice. Naša opština prošle godine nije davala subvencije za poljoprivredu iako je imala izdvojena sredstva u budžetu. Od ministarstva poljoprivrede još nismo dobili subvencije. Svi misle na poljoprivrednike i pričaju da se ulaže u poljoprivredu . U selu gde mi živimo trenutno živi četvero ljudi. Oni pričaju o praznim kućama i hoće da ih nasele na ovaj način.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.