Policija sprečava protestni skup bivših radnika i penzionera PKB korporacije

Ostavite komentar


  1. Oteli im pare i sad salju policiju. mladjem bati malo sto ga nezakonito cuvaju Kobre sad mu i policija stiti feud koji je kao bajagi kupila Firma iz abudabizacije Srbije koju vrsi stariji bata koji inace ima veliku sikiraciju za bake i deke…

  2. Opljackas sto su generacije stvarale i jos te policija stiti da ne odgovaras. E da su mafijasi ranije znali za ovaj Vucicev patent.

  3. Naša policija je najveća sramota u zemlji. I najobičniji policajac prima natprosečnu platu, a ostali mnogo veću od toga, a služe samo da pokazuju snagu nad penzionerima. Gde su bili kad se rušilo po Beogradu, kad su ih u vreme policijskog časa građani zvali zbog huligana i piromana koji su im se peli na zgrade, gde su sada u Šidu zbog migranata, nema ih nigde. Na pokaznim vežbama protiv imaginarnih kriminalaca i kad intervenišu protiv penzionera su moćni ali gde su u stvarnom životu kad trebaju običnim građanima.

  4. Podela posla “ a la $n$ bagra “ . . . policija preti i poziva na razgovore gradjane , koji traze svoje , rano ujutro a vosjka ( Vojna Policija . . . brateee ) skuplja zalutale migrante , pred Pink kamerama , “ navijaci “ cekaju lovu ( od prodaje Obveznica ) i zadatak dok se Zeljko fanta ozonira a Aca se pita da li je uzeo svoju medecinsku terapiju ili nije . . . bez sumnje je “ zlatno doba “ sa tendencijom posle 21 06 2020 “ boli nas Sebastijan K . iz Beca “ za sve . . .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.