Poljoprivrednici ostaju u centru Novog Sada spavaju ispred Banovine, ujutru u 9 razgovor sa premijerkom

Ostavite komentar


  1. Opa, neko će dobiti subvenciju za novi kombajn ili traktor…
    Tako je bilo i za vreme žutih, podignu malo prašine, vodje protesta naprave dill i opet po starom

  2. A ostali, drugi poljoprivrednici, gde ste? Moja Šumadija napred i samo složno, zajedno

  3. Rodjena sam i zivim u Beogradu,a radim u Novom Sadu. Dokle ce svi blokirati i maltretirati moja dva grada. I da,slazem se,imali ste izbore 3.aprila.

  4. Predlazem da mesec dana niko od vlastodrzaca ne koristi sluzbeni automobil i da samo gorivo koje je potroseno u prethodnom mesecu predaju zemljoradnicima.
    Poorali bi sve njive u Srbiji ck i one koje su neki uzeli u arendu da bi prodavali gornje slojeve investitorima koji prave na svojim građevinama zelenu bastu.
    Joj miline.
    A vozace bi mogli da posalju na selo da voze traktore za tih mesec dana da paori mogu a rade druge poslove oko proizvodnje hrane

  5. Sremci gde ste? Jesu li krenuli ti traktori preko Fruske Gore ili se još uvlacite Nedimu ne bi li vam pojedinima namestio subvencije? Podrazumeva se da njemu vratite 30 %, predate mu vozaču u autu parkiranom kraj Hale? A on pije kafu u kafiću u Hali i čeka… Mitrovica nije veliki grad, sve se zna.

  6. Reprogram dugovanja poljoprivrednika za pio fond sada niko ne spominje. Sve se vrti u krug i ništa se ne rešava,idemo dalje…

  7. Ја сам на страни ,,правих земљорадника,, ови ту што штрајкују неличе ни најмање на правог тежака,Гуарана у рукама,мајице од 50 евра,патике од 200 е.трактори са климом и музиком и још добили по субвенционим ценама на кредит ,ставита мало наочаре за бољи вид,а не сунчанице.

  8. Znači li to da su došli da zaoru i poseku nešto u NS.Ovo su dani kada „paori“ i „seljaci-poljoprivrednici“ skupljaju letinu.Pored svih „jada“,(slaninijada,kulenijada,krvavivijada,čvarkijada..), sada i ova „blokirijada“.Radite li vi uopšte ili samo defilujete?

  9. Lep odmor od radova i pravljenje problema radnicima, stvarno humano a na njima zarađuju.

  10. Gledajući danas kakve sve traktore voze mislim da tu nema pravih paora već poljoprivredna mafija.

  11. U fabrike da teraju normu i da ih psihički maltretiraju biće im lakše kad prime platu pa nek se preračunaju kolika im je zarada zagodinu dana.

  12. red je da podrzimo nase paore, vreme je da im se pridruzimo u protestima.

  13. Одговор за ,, Novi Sad“управо тако како сте написали,радници су им на њивама жене и деца на морима,па ајд’мало у штрајк кад може у Холандији што неби и ми(мислим на ,,штрајкаче“).

  14. Treba ih pustiti da spavaju ako hoće do proleća ali ne dozvoliti da ometaju saobraćaj i ljude koji idu na posao i sa posla umorni za razliku od ovih buntovnika sve ih manje svaki dan a gde su im oni što su ih nahuškali na sve ovo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.