Poljoprivrednicima ponuđen sastanak sa Vučićem, oni odbili

Ostavite komentar


  1. Bravo ljudi . Šta imate da razgovarare s predsednikom kad on, po Ustavu, nije nadležan. Druga je stvar što on to ne zna ali je vaše odbijanje da s njim razgovarate odlična lekcija i za njega i za sve koji, kao i on, pokazuju da ne poštuju zakone Srbije.
    Ulica je mesto za sve ponižene, opljačkane i prevarene.

  2. Svaka čast, najpametnije ljudi.
    Kamo sreće da svi tako postupaju.

  3. BRAAVOOO. Dokle više da ih vozaju pa okolnim putem do ovog prevaranta… Tako je obećao i za Rio Tinto pa nikom ništa i dalje čekaju trenutak da nastave još gore kao i za sve ostalo… Dao je Kosovu SVEEE što je traženo od njega… Mi stalno kao KUVANA ŽABA…

  4. Vanjice, pametnice, nema potrebe, on ionako zuri da se pakuje za put.

  5. Bravo poljoprivrednici! Pokazali ste da poznajete zakon bolje od „najboljeg studenta Pravnog fakuteta“.

  6. Ја Ђиласу не могу да опростим визиту после избора. Наши храниоци пољопривредници опстају, иако увознички лоби ради солидно свој посао. Потез им је за поштовање. Тако се са њим односи. Не постоји и то је то.

  7. Zaslužuje te svako poštovanje. Svaka vam čast. Bar vama ne može pretiti i oduzeti ono što imate.

  8. A zasto predsednik Srbije mora za svaku stvar da se pita? Pise li u Ustavu to? Pise li u Ustavu koje su nadleznosti predsednika Republike? E neka su ga odbili. Tim pitanjima treba da se bavi Vlada i resorno ministarstvo, a ne sef drzave.

  9. Žito 18 dinara, a hleb 100! gde je tu logika?
    Subvencije još nikome nisu uplaćene, a narod sve uradio već. Sramota.

  10. Poljoprivrednici u Srbiji imaju najniže penzije u Srbiji od svih ostalih penziobera, (zaposlenih,sam.delatnosti, vojnih) i sigurno u Evropi,dok se nacionalne penzije dele u enornim iznosima estradnim zvezdama koje su zaradjivale milione bez da uplacuju porez ovoj drzavi,za to vreme su seloaci hranili narod jeftinim hlebom,mesom,mlekom…
    Budite istrajni u svojim zahtevima.

  11. I netreba da idu kod vucica,da im opet daje lazna obecanja i da ih zavlaci

  12. Pa u pravu su…preterao covek,kupuje respiratore,vitamine,oruzje,gradi,lovi pantere po banatu,rakove po moravi,nema on vreme za orace i paore..

  13. Dokle vise da se daje. Svi voze trakotire gde drzava ucestvuje 50% , voze dzipove. Ko pita nas transportere za nesto. Svima treba pisati prekrsajne prijave, jer je zabranjen ulazak teaktorima u grad. Pa nisu oni pravili puteve

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.