Od danas poskupljenja zbog akciza: Koliko će koštati alkohol, kafa, gorivo i cigarete?

Ostavite komentar


  1. kazi lepo „REKET ZA PARAZITE“, sta znaci „akciza“ ? da se vlasi ne dosete koliko su glupi ?

  2. Naš predsednik je Velemajstor.
    Jednom aferom zatrpava drugu.
    Svaka čast velemajstore.
    Imam samo jedno pitanje: Što nas toliko mrziš?

  3. Mislim da će da poskupi kad bude objavljeno u Službenom glasniku, a ne automatski danas.

  4. Pa dobro, za sve ima leka, ako poskupe cigarete i vino, prećićemo na „paradajz“ iz Jovanjice. To je valjda neka vrsta povrća, voća, ili biljke „vanevropskog porekla“.

  5. Имам једну молбу, да ли може неко да ми објасни шта је то акциза ?

  6. Nemam pojma, tj. šta je akciza, ali u Srbiji je to verovatno porez na budale. Recimo, poskupeće cigarete, pivo, kafa i ostale otrovne supstance, ali neće „paradajz“ iz Jovanjice. To je zdrava hrana.

  7. Politikanti su kancer drzave i naroda. Samo njihov nestanak moze da spasi covecanstvo. Rade nam o glavi i to i buducim generacijama red bi bio da im se revansiramo i to sto pre dok nas ima!

  8. Pre neki dan sam kupio 100 grama kafe u privatnoj pržionici i platio 120 dinara. Danas sam tu istu kafu platio 140 dinra. Kao što kažete u tekstu to je tačno povećanje 2 dinara na 200 grama kafe!?

  9. Nista mi nije jasno.danas kafa grand 500 gr. u Merkatoru koja je kostala 850 din. cena 699.00 ,kod Basta prometa akcija rakije od 01.10. cene manje i do 500 din za litar deda jovine rakije ,gorivo na pumpama ko i u petak.marketi i dalje samaraju cene kako oce…mi smo ovce dok kupujemo,a u Merktaoru svnj. But 910.00 din.SHARENO

  10. Зар не рече Грејт Лидер да идемо у рикверц.

  11. Тата,ако поскупи алкохол,цигарете,кафа и превоз – мање ћеш пити,пушити и пити кафу
    -Не,децо ! Више ћемо ићи пешке !

  12. Pljačkajte nećete dugo,kakve mi veze imamo sa EU,ko Jos veruje da ce nas ikad primiti osim kao koloniju ili deponiju,najglupli izgovora podizanje cena duvana .Sramota ,di su novci 500miliona Enes ste smuvali a sad se vidite…..

  13. Mi smo ekonomski lav. Malo,malo pa riknemo…..AV zeza narod glupim gorama trpa djubre pod tepih,vise nema mesta .Totalni se zapleo.Verovatno ce sad da smisli atentat na sebe ili nesto slovno…..

  14. Alal mu vera. Al ekonomiše, svaka mu čast. I opet u mom selu, budale se kletu u njega. Džaba lud narod, pa to ti je.

  15. Zato je mudrom i odgovornom politikom brasno u lidlu pojeftinilo 2 dinara.

  16. Где изучисте „науку“ ?. Бриселу, Берлину, Лондону или Вашингтону ?.

  17. Imam i za botove jedan info .. i vama je smrknulo kao i narodu, jer i vi delite bol porasta cena…Treba i vas stomak da se napuni i vase dece… aj sad napisite ziveo kralj AV… zahvalni ste mu do neba

  18. Bogate se politicari u njihovi a narod da jede parizer sram ga bilo takako ce narod i glasati ako ima pameti!

  19. Сви набројани, ови, тзв производи, не треба ни да постоје међу људима !!!. БОГ нам каза свима нама “ Мудрост овога света, лудост је пред Богом.“ Много овде „топуза“ – из којих само гној и гнев исцурава….

  20. Докле ћеш жвалави да слушаш уништитељ земаља ММФ? Паметне земље су их одавно заобишле само пропале са њима праве аранжмане..напреДНО..

  21. Neko napisa u komentarima da će veleizdajnik izgubiti biračko telo, Smešno a više žalosno , kakav je narod u Srbiji kad im udeli dve crvene zaborave svo jahanje i tog trenutka počnu slaviti džokeja a zaborave njegovu težinu na grbači .Čudan narod, izgubljen,poražen i ponižen ali dostojanstven u dupelisctvu.šampion. sveta.

  22. Od 1.11.2023. pod hitno da se uvede PDV na vazduh koji disemo,na kucne ljubimce,na decu uzrasta do 18 godina,na zemlju sto hodamo po njoj,na cvrkut ptica koje slusamo,na hladovinu sto nas cuva od sunca. Na sve to treba uvesti PDV da bi se lepse zivelo i da bi jadan narod imao vise novca u dzepu.

  23. Gorivo u Bosni 40 dinara po litru jeftinije nego u Srbiji!?Samo bi voleo da mi neko objasni,kako ekonomski tigar može biti toliko nemoćan da spusti cenu goriva bar na nivo BiH.Mislim da bi trebali polako ljudi da je vremeda se izlazi na ulice,blokira skupštinu i auto put .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.