Poskupljuje taksi u Beogradu – start 250 dinara, veća i cena po kilometru

Ostavite komentar


  1. sad ce taksi u Beogradu biti skuplji nego u Becu. A poskupljenje je temeljeno na pretnji uskracivanja ustavnih sloboda miliona gradjana Beograda. Da li moze jedna drzava nize da padne?

  2. Ukinite zabranu izdavanja novih dozvola za taksiste. Udruzenja teksista drze monopol i imaju ocigledan dogovor sa vlastodrscima da drze ponudu ispod potraznje i na taj nacin ucenjcuju.

  3. Vučiću je samo važno da se taksisti ne priključe protestima. A što je izazvao novi gnev građana, to mu je manje važno. On se samo plaši blokiranih puteva. Jer onda nema kuda da pobegne!

  4. Realno koliko je sve poskupelo, taxi nije 10 i više godina. Ne volim kad cene skaču ali i ovo je bilo neminovno

  5. Uh, bas se nasekirah. U taksi nisam usao godinu dana, ako bas mora izdrzacu taj trosak.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.