Poslednjeg julskog vikenda oboren rekord naplatne stanice Beograd, prošlo više od 203.000 vozila

Ostavite komentar


  1. Sjajno, hajde sada gospodo iz Vlade da vidimo gde idu svi ti novci! Transparentno molim vas, ili je i taj podatak drzavna tajna?!

    1. Kad cela strucna javnost postavlja pitanje zasto se ne naplate penali od grckog izvodaca istocnog koridora koji je preterao svaku meru sa kasnjenjem a resorno ministarstvo se ne mesa u svoj posao, najbolje je davati ovakve pausalne podatke da se javnost primiri i da ne trazi naplatu penala odnosno smanjenje provizija odgovrnim cinovnicima Srbije! Ja prodoh ceo novi autoput krajem juna od Leskovca do Vranja i videh 50-tak vozila u oba smera! Pa nije moguce za mesec dana nabiti ovakve cifre – jednostavno Putevima Srbije nista ne verujem kao uostalom i drzavi koja ih je opremila nestrucnim i oportunim rukovodstvom!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.