Postavljanje novogodišnje dekoracije počelo je danas

Ostavite komentar


  1. Kad nemate za sta drugo da se zakacite a vi se okacite za banderu tj novogodisnju dekoraciju… a zasto da se ne stavi na vreme? Isproba proveri svetli mesec duze? Zar mora sve u poslednji cas pa da onda nesto krene naopako pa nema vremena da se ispravi itd…
    Svetske metropole treba da sjaje i svetle.

    1. Zar mora sve u poslednji cas pa da onda nesto krene naopako pa nema vremena da se ispravi itd… Šta da se ispravi, čoveče, nije to svemirski brod nego najobičnija rasveta koju može da poprave dva električara za tri dana ceo Bgd.

    2. U ovom štrokavom gradu ništa ne funkcioniše kako treba, od gradskog prevoza pa na dalje i lampioni su poslednje što mu treba. Ali vama, polusvetu iz SNS ne vredi govoriti. U kojoj to metropoli stoji novogodišnja rasveta osam meseci?

  2. Malo su para oprali do sada. Lopovi, secikese. Svi treba da idete kod Šešelja u zdrugu a on će da vas prevapita kao što su njega u Zenici – zato ima govornu manu. Kada su poručivali kavu a ispalo je ispijanje kafe kavanje.

    1. …je lep grad. A ima nas dosta nepismenih koji niti su posetili, niti su nesto procitali, o pravim metropolama.

  3. Sasvim ok sto duze arcis lampione vise se kvare te ih grad vise kupuje sve tako jednostavno ovi su majstori jednostavnosti npr udju momci I iseku lokomotivu od 150g jednostavno velemajstori ali ok narodna volja

  4. Još desetak dana je ljeto. Šta će Amerikanci da kažu kad čuju da je Beograd okićen 11.09? Zar smo zaboravili koji je ovo dan. Oni imaju dosta praznika, a samo jedan tužan dan u godini. Ovo im je prst u oko.

  5. Ne znam ko je bolesniji, ove bahate seljacine na vlasti ili narod koji sve ovo trpi. Jos onaj kriminalac Vesic kaze da prosetamo do Londona, Moskve, Pariza, da pogledamo, kao, svi to rade. Pa ne rade, majstore. Ma, narode, sram te bilo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.