Potpisivanje ugovora o zemljištu za kinesku investiciju od 800 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Eto do cega su nas doveli SPS,SRS i turbo-radikali SNS sa sve svojim prilepcima u obliku PUPS,JUL,G17+ !!! O preletacima svih boja da ne govorim. Koliko do pre 30 godina sa ovih ex YU prostora se “ izvozila“ pamet u kinu,a danas kinezi necemu da nas „obucavaju“ ??? Tuga. Onomad je neko komentarisao da je to „savremenija i modernija tehnologija“ u odnosu od one „fabrike“ od pre 70 godina. Moj pokojni otac je radio u toj „gumari“ i daj boze da ja nisam u pravu,al’ ko se imalo razume u tu vrstu tehnologije,zna da je to ipak “ prljava“ tehnologija“,jer ulagati u maximalne ekoloske i zdravstvene „programe“ i standarde znaci odreci se velikog dela profita !!! A kinezi se profita zarad naseg zdravlja nece odreci !! Zivi bili pa videli,da ja ne budem u pravu.

  2. Jos 800 miliona kineskih kredita Vucicu?
    Iseljavaj potomstvo narode, da vam cukun-cukun unuci nebi placali cipuljicke dugove.
    U EZ mozda necemo uci, ali zato uvek mozemo da postanemo kineska kolonija umAfrici?
    Aferim majstori naprednjacki!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.