Potpuno nerazumne odluke vlasti naišle na iste takve zahteve poljoprivrednika: Stručnjaci o sukobu stočara i države

Ostavite komentar


  1. Čim prođe ova teška situacija rešiće se i zahtevi poljoprivrednika.

  2. Dogovor se može postići samo treba da svi spuste malo svoje kriterijume oko zahteva i odgovora.

  3. Nije realno da se upoređuje tržište u Mađarskoj i u Srbiji. To je EU ipak.

  4. Pogledajmo se u oči i videćemo da ima dosta njih koji zloupotrebljavaju svoj položaj poljoprivrednika i politizuju ga.

  5. Apsolutno struka i ljudi koji poznaju najbolje poljoprivredu treba da pomognu u rešavanju prooblema , Mora se poštovati svaka struka i kraj ?

  6. Ni sami poljoprivrednici između sebe ne mogu da se dogovore sta hoće

  7. Pa ajmo svi da trazimo subvencije, od putara, do zidara itd… za svaki uzidan blok da mi drzava da subvenciju. Ja gradim Srbiju, naravno za pare isto kosto ovi hrane za pare.

  8. Kada ode, u prodavnicu i meso i mleko budu dzabe, prvi cu podrzati subvencije poljoprivredniicma. Dok placam zasto bi ih neko subvenisao. pogotovu ako im je malo.

  9. Evo i ja cu, da mi neko dzabe hrani govedo, kada odraste ja ga prodam uzmem pare i sve tako u krug.

  10. Za Đurđevdan su prasići bili 600din i to im je bilo malo. Ja sam razmišljala da u mesto pečenja uzmem roštilj ali me je bilo sramota. Nije to realna cena

  11. Da li seljak razmišlja bar malo o običnom građaninu da li će on moći da kupi svom detetu litru mleka ako poraste cena

  12. Imam familiju koja se bavi poljoprivredom i poslednjih 30 god kukaju ali ne bi baš rekla da se na selu loše živi

  13. Razumem ja seljake. Težak je njihov položaj ali on treba da se stave i na mesto nas građana da li mi možemo sebi da priuštimo povećanje cena

  14. Po ovim njihovim zahtevima ja cu morati da trazim od gazde platu 2500 evra,dali ce da mi da ili nece sledi blokada firme….Ovo je tolika glupost da veca ne moze biti….na kraju nama ce se vise isplatiti da sve uvezemo nego ove zahteveneralne da se ispune…Bilo bi lepo da ivi dodjete kd privatnika da pocnete da radite kod privatnika 8hdo 12h da osetite sta je rad…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.