Potres na tržištu nekretnina: Kako da se zaštitite od pohlepe stanodavaca?

Ostavite komentar


  1. da preživi?? Isto je to. Sa malim platama platiti astronomsku cenu stana!! A domaći mepšetari i secikese svaki , pa i najmanji razlog koriste za enormne zarade. Pa i praktično pljačku onih koji nemaju nikakvo rešenje. Kao da je u Beograd došlo bar pola Moskve!!!??!?!

  2. Ne moraju svi u BG I NS ima i prigradskih mesta iz Pazove se stgne za 2omin.A i pola SRBIJE je prazno
    Ŕ

  3. Jedini savet ovde je prijaviti gazdu za porez, jer vas gazda ne može isterati niti ulaziti u stan, ganjajte se na sudu godinama ako hoćete. Čak i da je povećanje kirije 20%, nije nimalo prijatno, jer znate da se tu ne završava povećanje, te da niste nimalo sigurni, svakog meseca. To nije dom i treba se iseliti na bezbedno mesto, gde god to bilo.. Država ne štiti svoje državljanje i stavlja strance u isti koš, što je jednako zanemarivanju potrebama građana, odnosno jedna vrsta nasilja.

  4. Beograd nije samo centar, a Srbija nije samo Beograd, prema tome ne treba zaliti nikoga. Oni koji ne mogu da plate stan u centru grada, iznajme na periferiji, ako ni to ne mogu, onda u nekom drugom gradu. Stanodavci nisu socijalna sluzba, zasto bi oni trebali da imaju sazaljenja prema nekome ko to ne moze da plati. I ja bih da vozim BMW, al nemam novca za to, pa ni ne razmisljam na tu temu, tako i ovo. Ne izdajem stan, ali ne znam cemu ta prica na ovu temu mesecima unazad…

  5. Podstanari su tu jer nemaju drugih opcija najviše zbog posla dolaze u Beograd gde su cene rente nenormalne, ponuda stanova postoji samo su stanovi preskupi za naše stanovnike gde ljudi rade u proseku za 500-600 eura, sigurno bi da mogu isti kupili sebi stan, kod nas je praksa da nema solidarnosti među ljudima

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 9

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.