Pozivaju građane na bojkot kupovine mesa pred praznike: Znak protesta Sindikata Sloga

Ostavite komentar


  1. Bravo „Sloga“.Povećanje penzija i plata odavno progutala inflacija.Cene otišle u nebo.Podržimo sindikat.Već kupujemo minimalno.

  2. Sve je stvar solidarnosti. Da odlučimo da ne kupujemo meso na 2 sedmice, morali bi da ga bacaju, a onda bi im se više isplatilo da spuštaju cene. Dok god je ovaca – neće falit’ vune

  3. Назови синдикат слога је политичка организација у саставу купус опозиције и не бави се синдикалним питањима већ политичким.

  4. Cene mesa su realne , plaćate pomfrit kao svinjski vrat !!! Kilogram smrznutih malina kao kg junećeg buta, 1kg nescafe kao pola praseta….ovaj sindikat živi u kosmosu ?

  5. Neće oni bacati meso koje ne prodaju,napraviće kobasice sa malo aditiva i opet dobro proći.

  6. Ovako jadno nisam zivela od 90-tih godina! Isti su bili na vlasti! A trgovci su oduvek radili sta su hteli!

  7. Jeste sve poskupelo i.100 posto uz to smanjili pakovanja.jogurt ide i do 1,50,cokolade 80gr i da ne nabrajam,opsta pljacka i posast.mogu oni davati neka mala povecanja,a pskupljenja sve veca.

  8. Problem je što smo postali klasno raslojeno društvo, gde bogati nemilice troše, a siromašni nemaju ni za osnovne potrebe.

  9. Божићни пост још траје и Ми, Срби, као крштени православци треба ваљда СВИ да постимо и да се причестимо за Божић.
    Кад ли ће се људи опаметити?

  10. Srpski narod spada u veoma gojaznu naciju. Mozda ce im ova pakovanja od 60 i 80 gr omoguciti da malo skinu kilazu. Gojaznost je bolest!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.