Prasetina i jagnjetina poskupeli, ali cene će rasti dok budemo mogli da platimo: Koliko će nas koštati praseće i jagnjeće pečenje za predstojeće praznike?

Ostavite komentar


  1. Zasto nebeski narod ne primeni formula koja mu super funkcionise sa benzinom. – nek kupi uvek za crvenu, pa teraj, nema poskupljenja, samo nebo nam je granica, veseli se srpski rode, izrodi te vode.

  2. Zakon dzungle, to jest ponude i potraznje. Stocni fond je unisten i sad se otimamo oko tri praseta koje vuk nije uspeo daa pojede. 25. i 26. maja u Bgd svira Ramstajn i svi hoteli su prebukirani. Cene stanova na dan su skocile na 200 evra za noc sto je dokaz da u svakome od nas proradi trgovacka krv kad osetimo priliku da zaradimo.

  3. Na ovu vest nema komentara!?
    Komentatori Danasa, sve vegan do vegana.
    Nije ni čudo što propadamo.

  4. Odlučio…ima piletine…
    Ko ima para neka kupuje, samo nemojte posle da protestujete kad ne prodate prasad!

  5. ne znam gde se informišete ali
    mesa po mesarama koliko duša ište i smrducka pa se melje za pljeske,bar je tako oko bajlonija,

  6. Ko ima kupice ko nema nece da kupi sada je za narod sve postalo luksuz takva vremena dosla losa a i losi ljudi koji ne misle na narod

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.