Predstavnici kompanije Ziđin ispratili srpske studente na debatno takmičenje u Vijetnamu 1Srbija Ziđin Koper /Foto: Igor Mitrović

Ekipa Srpskog nacionalnog studentskog debatnog kluba danas je otputovala na takmičenje u Vijetnamu, a predstavnici kompanije Ziđin koja ih je finansijski podržala, ispratili su ih i poželeli im sreću.

Žan Jićen iz kompanije Ziđin podelio je poklone takmičarima i kazao da će ta firma nastaviti da podržava studente.

„Srećni smo što smo podržali ove mlade ljude. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u razvoj obrazovanja i nadamo se da će ova naša inicijativa podstaći studente da postignu dobre rezultate“, rekao je predstavnik kineske kompanije.

Student Fakulteta organizacionih nauka Lazar Popović kazao je da se nada dobrom rezultatu i da će svi članovi tima dati svoj maksimum.

„Radili smo veliku kampanju da bismo skupili sredstva. Ziđin nam je mnogo pomogao. To nam je veliki vetar u leđa. Bili smo dobri na Evropskom prvenstvu i potrudićemo se da ostvarimo dobar rezultat. Daćemo sve od sebe“, naveo je Popović.

Dvanaest studenata z Srpskog nacionalnog studentskog debatnog kluba će predstavljati Srbiju na debatnom takmičenju na kom će učestvovati više od 200 svetskih univerziteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari