Priključak za struju koči napredak na Duing listi

Podzakonska akta potrebna da se ubrza izdavanje dozvola za pristup elektrodistributivnoj mreži još nisu usvojena

Ostavite komentar


  1. Sporo priključenje, između ostalog je, i kako odmeriti cenu priključka, što skuplje, naravno. EPS oduvek radi kako mu je volja. Intrna akta su merodavna, ne zakonska.

  2. Pa ako je evropski prosek 79 dana to znaci da je negde 90 a negde 60 dana. Obzirom da Srbija ne pripada najrazvijenijom zemljama prosek od 125 dana i nije tako los. Ovo meni pre lici na preporuku za privatizaciju Eps_a nego na kritiku brzine resavanja prikljucaka. Ako se Eps privatizuje nece se nista cekati, zoves, posalju ti predracun, ti platis i gotovo. A kakva je instalacija, koga briga. Tu su vatrogasci da gase pozare, to ime je posao.

  3. Dragi ragazzi, sve je ovo jedna velika sarena laza. Svako ko je bar za mrvicu vezan za ovu privrednu granu (gradjevinarstvo) zna kako stvari stvarno funkcionisu. Ovi rokovi su dati za ovce koje slusaju vesti i veruju. Procitajte pazljivo sta je Mahmut izjavio i mnooogo ce Vam biti sve jasnije.
    Prosek prikljucenja na ED mrezu nije problem koliko je problem sto je ceo sistem jos u rukama Srbije… izgleda sledi privatizacija…

  4. Sve je tacno razlog je prost .Ovi iz distribucije traze lovu .Sve sto ne funkcionise neko uzima novac

  5. Problem je i povecanje obracunske snage. Na sajtu EPS-a stoji da vam treba samo poslednji racun i prijava. A onda vas salju u katastar za imovinski list i plan objekta, pa cekate terenskog radnika da izvidi situaciju, uplatite 17000 RSD (to traje mesec dana) i mislite to je to. A onda stigne ugovor gde mora da dostavite potvrdu izvodjaca radova i dokaz o ispravnosti instalacije, iako je u pitanju stan u zgradi i "slabiji" prikljucak normalno radi i EPS vec ima ta dokumenta. Posto nemam pojma gde da nadjem i te papire mislim da odustanem od celog postupka.. Toliko o mestu na Duing listi..

Ostavite komentar


Ekonomija

Veselinović: Radi se uz pritiske, institucije ćute, poslodavci još jače gaze zaposlene 10

Veselinović: Radi se uz pritiske, institucije ćute, poslodavci još jače gaze zaposlene

Predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" i narodni poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Željko Veselinović izjavio je danas da radnici rade za mnogo manji novac nego pre, uz konstantni mobing, pritiske i maltretiranje, dok institucije ostaju neme na takve stvari, a poslodavci, koji "obilato pljačkaju građane Srbije, kroz sumnjive subvencije" nastavljaju još jače da gaze radnike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.