Privatizacija preduzeća nije planirana

Infrastruktura železnice Srbije tvrdi da otpuštanjima neće biti ugrožena bezbednost saobraćaja

Ostavite komentar


  1. Treba uzeti sve u obzir jer svega ima, od neradnika, neznalica do "dijametralno suprotnih stručnjaka" koji nisu ni imali nikakvih dodirnih tačaka sa železnicom u životu i tokom školovanja (srednja škola, viša škola i fakultet). Zato nam mladi inženjeri (državni fakulteti) čekaju na birou za zapošljavanje, a "stručnjaci" koji su voz videli samo na televiziji sede po kancelarijama i ispijaju kafe. Dokle, BRE TO, više poniženje da trpe pravi železničari i građani Srbije, ko nam vodi železnicu mi smo i dobri, profesionalizacija bre ??!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.