Privrednici predlažu još tri meseca minimalac

Ostavite komentar


  1. Ma kako da ne,što vam ne daju još godinu dana da primate,a da ništa ne radite.Ko nemože da opstane bar godinu dana bez pomoći države taj je nesposoban,nek ugasi firmu.Ja vam ni ovih tri minimslca ne bih dao,što da milion ljudi dobiju po 750 evra naših para..onda nek dobijemo svi ,svi smo ugroženi,.i da prošlibsu izbori i od toga nema ništa..ALI U SVAKOM SLUČAJU BEZOBRAZAN ZAHTEV,,,,

      1. Pa trbi mnogo tebi nije ni jasno. Da nisu dobili poslodavci minimalac ti bi zavrsio na birou i drzava bi se starala o trbi ne poslodavac. Ali do tebe je tesko doci i shvatiti to. U Austriji recimo je produzenk sa 6 na 9 meseci pomoci za firme. Ali to je tebi nevazno jer do tvog mozga to tesko dolazi.

  2. Podržavam zahtev, naravno da bude selektivno za grupe ugroženih delatnosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.