Prosečna zarada u Srbiji u aprilu 58.932 dinara

Ostavite komentar


  1. pove’ana prosečna zarada u mesecu kada ti više od pola privrede nije radilo?

    1. Povecana je tokom kraja prethodne godine i zime. Plate stagniraju od pocetka virusa, razume se. Ali i dalje imate povecanje na godisnjem nivou.

  2. To što statistika pokaže,valjda joj se mora verovati,kako je prosek primanja u Srbiji u odnosu na prošlu godinu porastao za preko 7 % ! ;Medjutim,mi umirovljenici,koliko nas ima imaju prosek duplo manji,i dobijaju mirovinu preko državne kase,pošto im je umirovljenički Fond – uništen i ne postoji.Umesto da to postane kreditni mag,pa da umirovljenici isto tako dobijaju veće iznose,danas su svakim danom sve siromašniji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.