Blokada Linglonga: Duguju nam 5,5 miliona evra, kaže direktor firme iz Svilajnca

Ostavite komentar

 1. Ovo je zastavtina radikala Vucica koju ce deca uciti u skolama,zemlju poklonili “ strateskom investitoru“ koju su oni zatrovali ,vodu i vazduh zagadili i uneredili ,ptice ne mozes videti u Vojvodini jer one nisu SNS ni opozicija..

 2. Bizarna i tuzna je situacija u kojoj kapitalista svoje radnike salje u protest protiv firme s kojom saradjuje. Strajkovati i blokirati treba svoju firmu a ne vrsiti naplatu zarad svog gazde.

 3. Srbija – zemlja čuda. Svašta sam video, ali nikad da privatna firma prosvjeduje ispred privatne firme zbog neplaćenih dugova?? Pa ima li neki sud u Srbiji?

 4. Nisu oni navikli da plaćaju radnike, kod njih rade robovi iz kampova za prevaspitavanje.

 5. Ovde nedostaju neke informacije. Da li nadležne srpske institucije imaju neke finansijske obaveze prema Ling Longu?

 6. Gospodo draga, sredstva obezbedjenja placanja su ugovor, menica, bankarska garancija i slicno a ne blokada fabrike.

 7. Zar ovi nemaju ugovor sa kineskom firmom? Zasto ih ne tuze zbog neplacanja? Ovo je u najmanju ruku cudno da privatna firma protestuje ispred privatne firme.

 8. Ugovor…čemu to služi? U ovoj državi se ne poštuju ustav i zakoni,a ne neki tamo ugovor.

 9. Ma sta kazete,nemoguce da se to desava u zemlji Srbiji,nisu prvi a ni poslednji koji ce da kradu od ionako vec propale Srbije,a narod glasa upravo za to,sad cutite.

 10. Не разумем ове текстове. Постоји Привредни суд па тамо нек јуре наплату и за 8 дана добиће решење о извршењу ако су знали шта раде.

 11. Iz iskustva znam da taj linglong nikome nista ne placa,dovozio sam im iz Grcke stiropor,nisu platili i sad Grci ne daju vise.

 12. kinezi u svilajncu ne daju fisk.racune uopste.a verovatno i u dr.gradovima,oni samo ostete budzet za 10mil.evra mesecno

Ostavite komentar

Ekonomija

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.