Protest protiv izgradnje hidroelektrane Nikole Petrovića

Ostavite komentar


  1. Sta reci !?????? Ovi ludaci i lopine u liku i "delu" SNS turbo-radikala,nece prezati ni od sile da se namaznjavaju kol““ko su zamislili !! Cuvajte se prijatelji,oni nece prezati niodcega !!!

  2. Ako gradi Gospodarev kum, to onda mora da je dobro. 7517 (62.01% od izašlih) građana Priboja će vjerovatno to i da potvrde.

  3. Kad budemo dosli mi na vlast nacionalizovacemo sve lopove naravno otvoricemo goli otok da vide kako je narod patio dok su petokolonasi drugosrbijanci kolonijalne vlasti pljackali svoj narod pre ili kasnije djavo dodje po svoje

  4. Braća i kumovi se razleteli po zemlji Srbiji pa grabe i otimaju kao da će živeti i vladati 300 godina. Ima li ovaj ljudski nesoj imalo mozga, pošto časti,obraza,morala i poštenja očigledno nemaju !?

  5. Gde su ekolozi, kako je ministarstvo gradjevine dalo dozvolu?Zorana M. bi trebalo da da debelo obrazlozenje.

  6. Reka Lim kao i sve reke su prirodno bogatstvo drzave Srbije i kao takve pripadaju svim gradjanima a ne pojedincima. Ne mogu pojedinci da se bogate koriscenjem drzavnih bogatstava i resursa prodajuci struju EPS-u, proizvodnja i distribucija treba da je u nadleznosti elektroprivrede a lopovima oduzeti i nacionalizovati elektrane ciju izgradnju im je omogucila ova naopaka i korumpirana vlast.

  7. Uvek je bilo jače selo od svatova .Pribojci sa tim nedobijaju nista ,hoce da imaju čistu reku bez zamuljivanja.Tu investitor računa na neprosvecenost naroda hajde procice .Podrska narodu da istraje.

  8. Gospodar u svemu kopira Gospodara Crne Gore, počev od muvanja na izborima pa do izgradnje minihidrocentrala, mada u našem slučaju je Kum taj, a u Crnoj Gori sin Blažo!

  9. Cekajte ljudi, polako. Srbiji treba struja, treba energija. Hidrocentrala je mnogo bolja od termocentrale.
    Da bi doneli neku odluku, treba cuti argumente, cinjenice. Mozda je ovaj projekat koristan za Srbiju.
    To rekoh a sada, odmah trcim po senvic u obliznji SNS.

  10. Prvo su, izgradnjom mini hidrocentrala, unistili reku Bistricu(pritoku Lima) koja skoro vise i da ne postoji, a sad hoce i Lim

  11. Uzvodno par kilometara se nalazi jos jedna velika EPS hidroelektrana, zatim nizvodno na otprilike 1 km se nalazi grad Priboj. Ovo nije normalno mesto za Hidroelektranu sa akumulacijom vode. Grad je kotlinom povezan sa HE tako da sva eventualna isparenja i vlaga dolinom ce vrlo brzo dopreti do stanovnistva .Ovo nije normalno mesto za HE i imace veliki uticaj na zivotnu sredinu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.