Protest u Nišu zbog poklanjanja aerodroma državi

Ostavite komentar


  1. Da li Vlada Srbije ovim potezom zeli da prikrije neuspelu politiku u resavanju Kosovske krize ili zeli da izazove gradjanski rat u Srbiji?

  2. Lopurde Vuciceve. Pukli sa aerodromom i sa ER-Srbijom pa sad kundacenje i reketiranje da se pokriju Vucic i Mali. Terajte ih sada gradjani Nisa do medjunarodnih sudova. To je vasa imovina i imovina vasih oceva.

    1. Znas li ti genije koliko je vrednost aerodroma u Beogradu bila pre Vucica nemojte tako napamet i bez argumenata samo napadati Vucica

      1. Стојане, Стојане, све ли почиње са Вучићем? Не, Стојане, угасиће он све. Ово је почетак. Испад да без Вучића изумиремо.

  3. Drzava preuzima aerodrom da bi ga spasio od propadanja!!Za isti je potrebno milijardu dinara!!Nis te pare nema!!A pritom vec duguju drzavi odredjena sredstva za aerodrom.Samo neka slusaju opoziciju pa ce ostati bez aerodroma i u dugovima.

  4. Šta se još može očekivati od ove vlasti. NIšlije ne dajte svoj aerodrom. To je kao da Beogradu dajete svoj stan ili svju kuću. Do sada se nešto slično nije dešavalo ni kod jedne prethodne vlasti.

    1. A odakle tebi stan. Kako si ga dobio i koliko si ga platio. Zbog tih džaba stanova je i propala ova sirota zemlja. Komunisti su poklonili preko 1,000.000 stanova seljacima koji su pobegli sa sela.

  5. Slončar:“Molio sam gašića da preuzme medicinski centar u Nišu!“-AV:“Zamoliću brata Andreja da preuzme aerodrom!“

  6. Oko ovog skandala gradskog veća ne treba da se polarizuju stranke vlasti i opozicije, nego da se ujedine sve Nišlije i da dolaze ispred gradske kuće dok gradonačelnik ne povuče odluku i posle toga mora podneti ostavku jer je trebao odmah stopirati poklanjanje aerodroma Beogradu i da kaže ko se ugradio u kupovinu odleđivača aviona, koliko je koštao i zašto je kupljen pred poklanjanje Beogradu ili je naređenje o brzom poklonu stiglo ultimativno sa rokom odmah.

    1. Ne piše se „bezpotreban“, nego beSpotreban!!!! A, potrebno i bilo više pameti Gradskom veću u Nišu. I osećaja za Niš.

  7. Slutim da će Vlasti iz BG zatvoriti NIŠKI aerodrom zbog dogovora o prodaji aerodroma Nikola Tesla, kako bi omogućili „našim prijateljima“ francuzima obećani profit, a građani Niša godinama finansirali i održavali funkcionisanje svog aerodroma. Zašto se odvajaju ogromna sredstva za velike projekte u BG a za Niš nema para , nego se od sirotinje uzima i ono što su godinama mukotrpno sticali?

  8. Još jedan potez opozicije da izokrene sliku stvarnosti. Ako aerodrom pređe u ruke države a ne grada, dal će se možda preseliti? Ostaće na istom mesu samo dobrobi od turizma i putnike ubiraće grad, a neće imati nikakva ulaganja.

  9. Ovo je ogromna prevara ne samo Nisa vec i citave jugoistocne Srbije…

  10. Ova bezobzirna Vlada obavezala se koncesionaru aerodroma u Beogradu, da ce imati monopol. A da bi Vansi imao monopol, mora se eliminisati aerodrom u Nisu. A da ne govorim o odvratnim stvarima koje su radili prema lou kost kompanijama. Evropa ih prezire zbog toga.

  11. Hoce da aerodrom daju pod koncesiju i ubrzo da ga privatizuju.Nislije su ga izgradile svojim parama a ne drzava! Jednog dana mogu i moju kucu da mi otmu to je isto.Vucic je video neslogu u narodu i to iskoriscava da totalno unisti zemlju.Mislio sam da ovo ima kraj ali sam se prevario

  12. Gospodar i njegovi razbojnici otimaju sve sto donosi pare.
    Ne dajte svoje!

  13. Ne dajte se zemljaci, ta crna rupa, zvana Beograd unitava Srbiju a posebno jugoistočni deo! Sve što zavredi odvuku za Bg. I najurite ovog nesposobnog a poslušno gradonačelnika. Neka ide tamo odakle je pa neka ureduje, na čelo Niša mora da dođe nišlija, pa makar i iz SNS a bio. Jer „ako nema kiše i grad dobro dođe“! Niš bez grmljvine avion nad njim nije Niš! Od 1918 pa do danas! A sada bi ova bosanka htela da ga ukune. Svi na ulice!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.