Protest železničara 15. aprila ispred Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Podrsku zeleznicarima treba da daju mnogi putnici koji koriste vozove za svoj prevoz i upoznati su sa nedacama ne samo ovih ljudi vec i same zeleznice.

    1. Apsolutno se slazem. Izadjite i trazite bolje,bezbednije i civilizovanije uslove prevoza. A radnicima puna podrska. Sve je tacno sto pise u tekstu,regres 1000 mesecno,topli obrok 120 din. Bruka! Dugogodisnji sam radnik zeleznice i sa platom se decenijama unazad ne moze sastaviti kraj s krajem. Zeleznica je godinama eksploatisana od strane drzave a ulaganja su minimalna. Ocigledno da se mora jasno stati time na put. I distribucija je gubitas pa primaju 400din toplog obroka i 40000 regresa. Mi smo godinama najslabiji sa platama i vec 15 godina cutimo i cekamo neko bolje vreme,koje ocito za nas nikad nece doci.

  2. Decenijama unazad ste svo vreme gledali,ćutali, pljačkali a sada bi da štrajkujete.Kada ste bili solventni,odnosno poslovali u plusu?Nikada! Uvek ste bili mezimče svake vlasti jer ste samo njihovi glasači i poltroni.

  3. strajkuju da im firma ne ukine privilegije koje imaju,dnevnice hoteli, krka, neradnici zeleznicari,misle

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.