Putevi Srbije: Ne koristiti istu naplatnu stanicu za ulazak i izlazak na autoput kod Niša

Ostavite komentar


  1. Da li ovo saopštenje ima veze sa mozgom i da li treba trošiti reči na ovakvu izjavu.

    1. Hvala ti sto si me spasio! Mozak je poceo da mi preskace kad procitah ovo saopstenje…

  2. Zatvorili su nas u kavez.Da bi platio normalnu putarinu, vozač mora da pređe dvadesetak kilometara do druge naplatne rampe.

    1. Pa naraavno, kad ne živite u Bgd pa da možete 100 km oko Beograda autoputem besplatno

    2. A, da li bi rešenje bilo da motel (hotel) „Nais“ zbog svojih gostiju i klijenata iz Niša finansira i izgradi naplatnu stanicu (izlaz – ulaz) kod tog podvožnjaka, a Putevi Srbije istu dalje održavaju od ubrane naknade za putarinu, umesto što besmisleno maltretiraju građane šaljući ih da kruže i idu na nekakve druge rampe? Inače kod nas je poznato da smo majstori da nešto što je uobičajeno i jednostavno učinimo maksimalno komplikovanim. Ti mudraci i „stručnjaci“ svih profila koji su, imajući u vidu okolnosti na terenu, osmislili takav sistem naplate neka sada ‘vade kestenje iz vatre’. I to golim rukama.

  3. Zamislite koliko treba biti glup da u poslu koji traje dve godine napravis propust da ljudi placaju putarinu 1860 dinara za 10 kilomatara. A onda budes pametan da smislis resenje na nivou osobe bez trunke postovanja prema vozacima. To neko radi namerno. Gde su se skolovali, ko im je prodao diplome.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.