Rad na iznajmljivanje

Ostavite komentar


  1. Sve je tačno od reči do reči..Ali mislim da se neće ništa promeniti još dugo,dugo . Gde god se okrenete samo agencije zapošljavaju, obezbeđenje. čistačice .kuvarice, mladi poštari .(moj kumić ) 3god.sada je dobio tek prvi ugovor , komšija radi skoro 4god. u NISu i promenio je 2 agencije , moj sin takođe u NISU počinje 3 god.i prešao je u drugu agenciju.Drugim rečima robovi…A svi koje poznajem i rade preko raznoraznih agencija tvde da su vlasnici istih braća , sestre, kumovi ,tetke,rođaci političara na vlasti , e zato se ništa neće promenit…

  2. Kao mladić, radio sam preko studentske zadruge. Za mesec dana žešćeg letovanja, bilo je dovoljno mesec dana angažovanja. Plaćalo se više, nego zaposlenima, jer nije bilo izdvajanja za socijalu. Zadrugu je vodio Bora, a evidenciju je vodila Ljilja. Beše to, neko drugo, mnogo bolje i lepše vreme, ali nije bilo demokratije. A kada nema demokratije, nema ničega.

  3. Treba samo proveriti koliko radnika preko raznih agencija radi u EPS-u.Ti radnici su plaćeni minimalno a kajmak koji uzimaju agencije (bliske zna se kome)je podebeo.Tenderi za EPS su štimovani da je sramota.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.