Radojičić: Grad će poboljšati parametre za bolji plasman na „Duing biznis“ listi

Ostavite komentar


  1. Pa ovaj lik je živ! Ko bi rekao, pored večitog zamenika vesića.
    Ali, kad vesić sruši most, pa kad uskoro ponovo bude rekonstruisao Trg Republike, pa kad krene da ruši Kalemegdan, pa ponovo Skadarliju, pa kad opet počne da propušta vodu fontana na Slaviji…gde će mu biti kraj? U zatvoru, u svakom slučaju. E tu je u jadni radojičić u prednosti. Nije zaslužio zatvor. Još.

  2. Sredi stanje u gradskoj upravi Beograd to ce biti najbolje, da se postuju i nagrade strucni i posteni zaposleni a ne botovi i nekvalifikovani uhlebi koje favorizuje izopacena sistematizacija mafijskih kartela.

  3. Gradonacelnice moras prvo dovesti u red stanje u gradskoj upravi Beograd gde su ti strucnjaci okrenuli ledja ili pobegli, zapitaj se sta si napravio sa kvazi sekretarima koji se tale na svakom tenderu i svakoj dozvolici ili resenju o legalizaciji na sve strane kriminal. Nemoj sutra da te boli glava kada vesic i njegov klan dozive bastacevu sudbinu jer je stanje korupcije u gradskoj upravi na VISOKOM nivou. Vudeces kako izlecu DOKUMENTI i bices u sok sobi sta si propustio – istina vec je kasno jer su se kriminalci oko tebe dobrano utalili.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.