Radosavljević: Javni dug Srbije oko 27 milijardi evra, ne treba računati nepovučena sredstava

Ostavite komentar


  1. Nije tačno da je SNS preuzela vlast u julu 2012 već u septembru, a dug iz 2012 koji je preko 2 miljarde evra zbog budžetskog deficita iz iste godine podignut ne može se računati njihovim dugom. Takođe u Vojvodini, Beogradu o mnogim drugim mestima DS je vladao i 2013 tako da malo objektivnosti nije na odmet.

    1. Све и да је задужење за непуних девет година износило 10 милиона € па је много. На силне путеве и пруге није могло да се утроши оволика сума и зато се поставља питање где је нестао толики новац? На то питање нећемо добити одговор пошто је трошење нетранспарентно, углавном без тендера и „у четири ока“. А нама остаје дуг.

  2. Na nepovučena sredstva će mo još platiti i penale zbog uobičajenih kašnjenja u povlačenju. Mislim, plaća narod, a ne, odgovorni funkcioneri.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.