Posao od skoro pola milijarde evra: Raspisan konkurs za dodelu gradskih linija privatnicima u Zemunu i na Paliluli

Ostavite komentar


  1. Gangula = Stecajni upravnik Beograda.
    Rasprodajmo sve da namirimo poverioce.

  2. 480 ili 48? A naravno prevoz će biti gori jer će saobraćati kratki busevinpr. na liniji 101 a po istom redu vožnje. I ovako je pakao a biće megapakao

  3. Još jedna pljačka gradjana Beograda. Šta rade sindikati GSPa i ostali da spreče pljačku , jer ako se uzme visina tendera na deset godina od 500 mil eura i znači po godini 50 mil ili po mesecu 4 mil a u pitanju 169 autobusa to je za angazovanje jednog autobusa mjesečno grad plaća oko 30.000 eura to je strašno . Kako to za GSP nije profitabilno NEK nam AV, AŠ, AB i Miloš V objasne. Sve će biti jasnije kada se dodeli tender jer Lasta se ubrzano privatizuje pa će mo videti Ko stoji iza tog namrštenog tendera.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.