Raspisan tender za vađenje potopljenih nemačkih brodova iz Dunava

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno ko to u moje ime podiže kredit za vađenje tih brodova. Pa nije ih Srbija tu potopila. Kome smetaju i ko ih je potopio neka plać vađenje.

  2. U pravu je, ciji su to brodovi?Nemacka koja je naslednik treceg rajha.Da je unutra bilo zlato i druge dragocenosti ne bi bilo problema, to su nasi brodovi i mi smo vlasnici.Posto su puni eksploziva i vojnika(ranjenika vojna bolnica) onda neka se brine Srbija.

  3. Još nisu izvadjeni? Svake godine najava i ništa. Nemam reči. Verovatno je vadjenje plaćeno posle rata, samo smo zaboravili da uradimo…

  4. Čudi me da se ova prilika ne koristi za neku optužbu protiv Rusa. Kao, jadni Nemci morali da potope brodove zbog zlih Rusa

  5. Nije dve godine nikakva dokumentacija prikupljana vec se vecalo kako da se pokradu pare iz tog fonda.

  6. Ко је потопио тај нек и вади ,о свом трошку!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.