„Niti imaju logiku niti mogu da doprinesu boljitku“: Stručnjaci o rastu akciza na gorivo u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Kako neko može da povezuje logiku, znanje ekonomisanja, brigu za tržište i narod … i ovu vlast? To je jednostavno nespojivo. Naprdni vlastodršci koriste akcize da pokriju pljačku, koruptivni populizam, nerad, neznanje, partokratiju … Nastaviće da cede i uništavaju Srbiju na svim nivoima, do potpunog uništenja i raspada, a narod ćuti i njače čekajući mrvice za ‘sreću’ koju im Vođa udeljuje.

  2. Vlast sa ovakvom opozicijom neće imati problema,ali sa politikom što dubljeg zavlačenja prstiju u naše džepove sama sebi je najveći neprijatelj.Porez na imovinu mi je skočio sa 22.hilj na 30 hilj.iako porez nije povećan.Lokalci u Nišu su našli foru da naselje prebace iz jedne u drugu zonu i tako uvećaju porez,obrazloženje je bolji život u naselju,iako mi godinama čekamo asfalt i ulično svetlo.

  3. Najveci peoblem nisu samo cene goriva nevo što ce doci do poskupljenja svih ostalih proizvoda a pre svega životnih namirnica i potreba. Ostaje pitanje kako su naši prehrambeni proizvodi i gorivo jeftiniji u celom regionu.

  4. Efekti ovakve genijalne fiskalne politike će biti da ljudi iz pograničnih mesta sipaju gorivo u susednim državama gde je cena mnogo niža.

  5. Narod niko ništa ne pita,poslanici glasaju kako im naredi SNS, pa makar i na njihovu štetu.Ovo je više neizdrživo,pričaće ko preživi.Kraj.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.