INTERVJU Rikardo Vian Markes, generalni direktor Galenike: Kvalitet naših proizvoda – konstanta koju cene svi

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Više nego očigledno, promo tekst.
    Nemaju oni pojma šta je Galenika bila i nikad više neće biti.

  2. Слика галенике је коров и пропали објекти погона галенике код Црних удовица

    Слика Галенике је оронули и пропали погони Галенике, коров и пустош са леве стране ауто пута, код уласка у Земун…некада сјај, а сада чемер и јад, слика и прилика приватизације у Србији.

  3. Plagijati su u modi. Nadam se da se @ mile neće naljutiti što ću ponoviti istinu koju je napisao, a ne važi samo za Galeniku nego i za mnoge druge:
    „nekad sjaj, a sada čemer i jad, slika i prilika privatizacije u Srbiji.“
    Hoće li nekad neko staviti prst na čelo?

  4. A zašto su svi komentari negativni? Zar osim generalnog direktora nema nikoga da kaže nešto lepo o Galenici?! Pa barem zaposleni untoj kompaniji – plate su redovne, nisu ni male, poštuje se Kolektivni ugovor itd

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.