Rio Tinto brine Vučića samo zbog rejtinga

Šta stoji iza predloga predsednika da se uvede moratorijum na izgradnju rudnika litijuma u Srbiji umesto otkazivanja ugovora Rio Tintu?

Ostavite komentar


  1. Naravno da ga brine samo zbog rejtinga.
    No, bila bi zaista steta da projekat propadne, mnogo sta ce u buducnosti biti vezano za njega.
    Moguca je i varijanta da je neko drugi ponudio da preuzme rudarenje, pa se sad pravi strategija kako da se RT zameni nekom drugom kompanijom, koja ce otkupiti troskove istrazivanja RT, imovinu oja je sada u vlasnistvu RT i rezultate istrazivanja.

  2. Ako je neko nesto potpisao, neka i plati odstetu, naravno iz svog dzepa. Topli pozdrav!

  3. Ko će da plati Đilas i okolina oni su uzeli svoje. Rio tinto ne treba terati je će mo platiti ogromnu štetu mi građani niko drugi. Jedini način je da se postave takvi ekološki uslovi i da se Rio tinto potrudi da ih ostvari ili ako napravi bilo kakav incident da se na osnovu neispunjanja uslova ekologije sam natera da ode svojom krivicom. Slušanje uličnih pevača će nas koštati izgradnje nekoliko bolnica ili kupovine deset i više kompozija modernih vozova.

  4. Pomeriti izbore do daljneg, resiti pitanje kosova, uspostaviti celovitost granice sve zbog zadnjih desavanja oko referenduma ..

  5. STO PRE SVATITE TO BOLJE ZA VAS „VLAST “ RUDNIK NIKADA NEĆE BITI OTVOREN !
    POKUŠAJTE PA SE UVERITE !

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.