Rio Tinto u državnoj radnoj grupi za Rio Tinto

Sastav tela koje odlučuje o projektu Jadar ukazuje na oštar sukob interesa

Ostavite komentar


  1. Poštovani čitaoci ovih članaka. Narod i normalni građani su izgubili poverenje u državne istitucije. Ovde kako koja politička grupacija dođe na vlast tako se i dele karte za nove igrače. Vlast ih brani i kada treba nešto da nam objasne ni oni sami ne znaju šta pričaju u njihovim obrazloženjima. Napravite proste i ozbiljne zakone i sve je rešeno. Gde nema mnogo zavrzlama. Jednostavno i sažeto. A svaka politička grupacija neka krene od sebe same. Ima ovde mnogo vrednog i poštenog sveta,i ovde može mnogo lepo da se živi. Pozdrav iz Ševrudske šume.

  2. Ova vlast se oko Rio Tinta toliko zapetljala da je zbog licnog interesa zaboravila na narod. Zato mora da ode- u zatvor!

  3. Nije problem u ovoj ili onoj vlasti, ovom ili onom pojedincu! Problem je u sistemu koji je nakaradno uspostavljen posle Drugog svetskog rata, sistem drustvene svojine je neodrziv, kao sto se pokazalo u svim primerima, postkomunisticki sindrom je da policija i sam vrh policijske uprave svojom nesposobnoscu da se suoci sa promenama pristaje na korupciju i pravi haos po pitanju bezbednosti prilikom prelaska drustvene svojine u privatnu. Policija i tuzilastvo i njihov rad su opstruisani od strane svojih sopstvenih korumpiranih sluzbenika i stice se utisak da svaki profitabilan zlocin i kriminal prolazi bez adekvatnog epiloga sto navodi siroke narodne mase da rade sve i svasta kako bi dosli do novca da podplate nadlezne u institucijama koji se stalno pravdaju prebacivanjem krivice ma mekog drugog….

  4. A zašto se vlast toliko zapetljala??
    ZATO jer 9 godina ne postoji nikajva KONTROLA vlasti ni of strane institucija ni od opozicije ni od naroda
    ZATO su se onoliko ZANELI kao da narod i ne postoji!

Ostavite komentar


Ekonomija

Sa 2,5 na 1,2 miljarde evra "preko noći": Kako je cena projekta "EXPO 2027" odjednom prepolovljena? 10

Sa 2,5 na 1,2 miljarde evra „preko noći“: Kako je cena projekta „EXPO 2027“ odjednom prepolovljena?

Projekat "EXPO 2027" od odluke da bude dodeljen našoj zemlji sa sobom vuče određene nepoznanice, a jedna od najvećih jeste koliko će Srbiju ova izložba koštati i šta će ti troškovi obuhvatati. U skladu sa tim "velom tajne" ide i najnovija procena ministra finansija Siniše Malog, prema kojoj je cena ovog projekta smanjena za više od pola prethodno predviđene.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.