Samostalni sindikat ispostavio zahteve kompaniji FCA u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Ne razumem, mogu ili da rade u inostranstvu ili otpremninu da uzmu?u cemu je problem?

  2. Ta nas je fabrika kostalo koliko?!!Umesto da za 30 god.nesto preduzmu oni si samo dokazali veliku nesposobnost.Bacite kljuc.

  3. Posle nezapamćenog propasta Fiat 500,i dve godine totalnog propasta fabrike (prinudnog odmora 2 x po devet meseci),rešili problem raspusti radnike,oterati ih biro rada većinu, a ostale prodati kao belo roblje u inostranstvu,kakv uspeh,još nezabeležen u novijoj istoriji,država banana,sa banana man vrhovnim na čelu

Ostavite komentar


Ekonomija

Na sajmu u Mostaru 26 kompanija iz Srbije 10

Na sajmu u Mostaru 26 kompanija iz Srbije

Direktor Sektora za strateške analize usluge i internacionalizaciju Privredne komore Srbije (PKS) Mihailo Vesović ocenio je danas da će srpske firme na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru ostvariti odlične kontakte, imati kvalitetne sastanke i dogovoriti nove poslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.