Šapić predlaže „oduzimanje“ BAS-a, oko 700 radnika strahuje za budućnost

Ostavite komentar


  1. I vrapci na grani znaju zašto neće BAS na Novi BGD . Na sadašnjoj lokaciji BAS je zlatna koka za mnoge , ovde ima super monopolski položaj , deru narod na svakom koraku . Javno se hvale da godišnje kroz BAS prođe 6 miliona putnika , ulaz na peron 200 din . pa to je brdo para . I zato od Novog BGD nema ništa jer bi prihodi bili drastično manji . Mi iz BB bi autobus čekali kao i većina do sada na Banovom Brdu , teško ko bi išao na novu stanicu . Iznenadila me ova cifra da ih ima 700 zaposlenih što je prosto za ne poverovati . Prostorno nije velika , a ogroman broj ljudi , verovatno je pola partijsko zapošljavanje , pa ako odu na Novi BGD udariće qrcem o ledinu .

  2. Šapić bi da kažnjava, oduzima, samo je pitanje vremena kad će početi da proteruje i zatvara.

  3. Dok se potpuno ne završi autobuska stanica na N.Bgd.u,BAS je jedino mesto odakle se iz centra grada može putovati.

  4. Realno i nisu za bolje. Ako do sada nisu mogli da uvedu plaćanje normalnim karticama (osim dine). Plus, stanica je pravo ruglo. Sramota.

  5. Kontradiktormost radnika BAS-a. Ako konstatuje da je grad dao novac BAS-u da zavrsi radove a radovi nisu zavrseni plus su plate umanjene, zar to ne govori da BAS i ne treba da bude vlasnik vec grad. Gradonacelnik zna sta prica. Daj Boze samo da radi sve ispravno i za grad i za stanicu i sve ce biti u redu

  6. Jednom za svagda da se zna ,Svako ima pravo na posao ko i sto svako moze posao da izgubi Puna podrska sapicu.Niti mi je simpatican niti sam za Vucica.Red mora da se zavede pa makar i Sapic ,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.