Bivši direktor aerodroma novi direktor EPS-a?

Milorad Grčić bi u martu mogao da bude smenjen sa pozicije prvog čoveka Elektroprivrede Srbije

Ostavite komentar


  1. Sta bi sa oglasavanjem radnog mesta i izborom naj boljeg.Ili je dovoljna samo clanska karta SNSa. Toliko o kadrovskoj politici koju sprovodi vladajuca partija

  2. Upropastio je firmu losim kadriranjem i namestenim javnim nabavkama. Trose se ogromni novci na bespotrebne stvari, a Ana Brnabic ga cuva jer kupuje svu IT opremu od njenog rodjaka. I sindikat hoce njegovu smenu.

  3. Obojica su vrsni profesionalci i menadžeri. Da se pitam kome bih poverio svoju privatnu firmu da vodi, zastita ne bih mogao da se odlučim.
    Hahahahaha
    Pa da li ovome ima kraja!?

  4. Najpre pokosni clan SNS Obradovic 3 i kusur godine,posle (elektro)pecenjar Grcic..isto toliko,unistili su EPS..da su razmere,katastrofalne..tek kad padnu s vlasi..videce se sav haos i propast..Ostaje ovaj u kokpit da udje i letnu EPS ko i aerodrom..brza prodaja..za tepsiju ribe..Doduse koliko su ga upropastili….nikakvo iznenadjenje

  5. Samo na uvoz elektricne energije u zadnja dva meseca 2018 potrosili su preko 180 miliona evra.Najveci proizvodjac TENT,iako skroman plan proizvodnje,je ispunio sa 80%,sto ako se pretvori u novac,tih nedostajucih 20% neprizvedene el.energije ,je oko 200 miliona evra.Vec drugu godinu za redom nivo amortizacije u preduzecu je visi od nivoa investicija(znaci konstantno urusavanje preduzeca).Cini mi se da je steta nenadoknadiva.Tako veliki sistem se tesko urusava,ali jos teze se i oporavlja.Uzas,uzas,uzas…je ono sto ce ostati iza ovih 7 godina katastrofalnog rukovodjenja JP EPS-om.

  6. To je, verovatno, posebna nagrada za uspešno poklanjanje aerodroma „Nikola Tesla“ Francuzima! Doveli su čoveka koji se pokazao kao verni poltron AV kod predaje aerodroma pa mu je vožd postavio novi zadatak- da rasturi i rasproda za bagatelu, uslovno uz dobro „podmazivanje“ vrhuške, i EPS!
    Šta je posle na redu- Telekom?

  7. Kakve veze ima Aerodrom sa Elektroprivredom Srbije to bi se svaki normalan čovek zapitao.Pa ima u svakom od ovih kompanija u rukovodećim kadrovima sede ljudi SNS sa kupljenim -lažnim diplomama.Na novinarima je da to istraže.

  8. Da sam bio poslusan i slihtara verovatno bi dogurao bar do ministra, al mi je dobra naknadna pamet, cestitam direktoru aerodroma na poslusnosti

  9. Znači Vansi će uskoro koncesionirati i EPS? Dobro je imati ovakav kadar da ume da potpisuje već spremne ugovore.

  10. Dok ste se vi probudili,Grčić je napunio „vreće sa evrići“.Sada dolazi „novi stručnjak“ koji je toliko kvalitetan da Francuzi nikako nisu hteli da ga zadrže na mestu prvog čoveka aerodroma.
    Volim ove srpske komedije,pa neka košta koliko košta.

  11. Treba da znate da EPSom kadruje SPS
    Ministar Antic ima visu poljoprivrednu i Megatrend gde je upoznao Grcica
    Slica se slicnom raduje
    Danas za rukovodece ljude u Srbije treba METLA i to ona…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.