Sekretarijat za javne prihode: Poreski obveznici kopije rešenja o porezu mogu dobiti u poštama

Ostavite komentar


  1. U Raci Kragujevackoj,u kancelariji lireske upeave,nisu hteli da mi odstampaju resenje.
    Kazu,poslato preko e uprave,skinite.
    Bezobrazluk svetskih razmera !!!

  2. Rešenja na kućnu adresu je slala opština, tj. poresko. Sada je Brnabićka izmislila e- sanduče, zbog profita izvesne firme, pa ko se snadje. Ako se ne snadje, a porez mora platiti, ićiće i čekati u pošti i verovatno, platiti uslugu. I svi zadovoljni sem gradjana. A njih, ko šljivi!

  3. Posto imam visoku penziju moram da otkazem internet. Stampac nikada nisam ni imao. Racunar povaren. E uprava mi nedostupna. Resenje mi ne dostavljaju postom zato sto sam reg. na E upravu. Da li sam u obavezi da placam porez ?

  4. To sa E upravom je krajnji bezobrazluk, nemoguće je da se logujem i otvorim e sanduče! Moram svaki put da idem u poresku upravu, da dobijem instrukcije da uplatim u posti 500 din. Da se vratim sa uplatnicom i dobijem kopiju rešamja!! Lopovluk na sve strane..

  5. Povecaju penzije pa nam odmah sve pokupe. Kakvo e sanduce penzioneru od 80 godina. Samo se drugom namestaju poslovi

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.