Serijska proizvodnja na dugom štapu

Tragom informacije o novoj Zastavinoj automatskoj pušci o koju će se "otimati armije u svetu"

Ostavite komentar


  1. Aha………..Jel to Vučić rekao da će se za Zastavinu pušku svi otimati?

  2. Poklonu se u zube ne gleda. Malecni problem predstavlja činjenica što smo mi ostali bez zuba. Poklon koji košta 200 miliona dolara se u normalnim zemljama ne zove poklon. Ipak ovo je Srbija.

  3. Bas je super fotka, ovako sa rukama na ledjima, lici mnogo na onog dilbera iz Severne Koreje…. 🙂

  4. Fiat (ne Fijat) 500 L jednostavno nije "srpski" ni po jednom medjunarodnom standardu. Da je nekim slucajem napravljen isti ugovor za proizvodnju nekog vozila koje je originalno iz zemlje koja nije clanica EU i da se to vozilo proizvodi u Srbiji ono ne bi moglo da se izvozi u EU bez dodatnih taksi jer nije "srpsko". To je sve regulisano ne samo aktima u EU nego i u mnogim drugim zemljama (ukljucujuci Rusiju) a takodje i od strane WTO (World Trade Organization). To je bilo (ili je trebalo da bude) poznato kada je aranzman sa FIAT-om pravljen.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.