Šešelj: Jorgovanka Tabaković nije nestručna samo je pokvarena

Skupština Srbije počela raspravu o reizboru guvernerke Narodne banke Srbije

Ostavite komentar


  1. Opa!! Da li je moguće da je taj neviđeni skandal gde Jorgovanka daje specijalno odobrenje Bogićević da povuče 25 miliona evra od ATB banke došao do skupštine???!!! Jer, radi se o prvorazrednom kršenju zakona. A to je bitno jer ukazuje koliko je veliki prevarant Bogićević i ko je iz države omogućio Bogićeviću da godinama drži u zabludi sve poverioce. Ono što je najperverznije u ovom slučaju je da su najviše prevarene državne banke! Sramota, Jorgovanka!!

    1. Seselj po obicaju ima dobre informacije. To sa Tim kreditom uopste nije naivno, jer precizno pokazuje kako su se otvorila vrata zakona za Bogicevica. Otvorila ih je Jorgovanka Tabakovic. I toga je bilo koliko hocete. I sad zamislite tezinu Bogicevicevih obecanja i prica! Ko mu ne bi verovao? Pa verovala mu je jedna Svetska banka koja mubje glatko dala 120 miliona evra! I naravno da su se donosile pogresne poslovne odluke, ali razlog tome je sto su oni koji su ih donosili prevareni! I sad oni treba da idu u zatvor a Jorgovanka koja je „kumovala“ prevari tako sto mu je duvala vetar u ledja treba da se izvlaci?? Pa ovi su gonjeni upravo da se zamaskiraju ovakvi Jorgovankini radovi! Jos Seki, Jos!!

      1. Dajte vec jednom izvucite taj postupak protiv Bogicevica iz katakombi Specijalnog suda u javnost!! Šta kriju tamo na sudu? Jel treba Šešelj da iznosi na ovaj način informacije? Zašto je Tužilac prinuđen da menja optužnicu posle tri godine vođenja postupka? Gde je to zalutalo činjenično stanje? Ajde da se više ne lažemo, nego da se obelodani poimence ko je iz vlasti omogućio Bogićeviću da vara i da mu niko ništa ne može. Ajde, Jorgovanka, ona je neoprezno ostavila tragove, ali dajte ove glavne!! Nemojte mi reći da se ne zna ko su!

        1. Pitate se zašto se taj proces sa Bogićevićem razvlači? Evo, reći ću vam odmah. Zato što je u pitanju velika nameštaljka. Naime, cilj je bio da se navratnanos osude oni koji su Bogicevicu odobravali kredite. Onda su oni koji su odobravali, ti iz Privredne banke, izvadili svoje dokazne predloge, koje je sud prihvatio da izvede. I tu su zeznuli Tužilaštvo. Ti dokazi odbrane su uništili optužnicu. Zato ide nova sad. Među tim dokazima je upravo ova Šešeljeva priča o Jorgovankinom „nameštanju“ kredita od 25 miliona evra Bogićeviću. I ja mislim da, iako je dobro da je to na skupštini spomenuto, nikako nije dobro da se na ovaj način saznaje o mutnim radnjama policije , tužilaštva, a i sud je tu poprilično nemušt, zasad. Jer, akko objasniti da se cela ta stvar krije u toj meri d amora da je Šeki saopštava na skupštini. Ja mislim da će on tu priču nastaviti , čim dobije još materijala, a ima ga brdo. Ima i drugi kredit od 35 miliona, ček to da se obelodani!!! Bogićeviću će se naposletku suditi za prevaru megalomanskih razmera, u to nema sumnje! A ovi što su pomagali, Jorgovanke i slični…pa zna se kako treba sa njima!

  2. E kad se u raspravu umesa i posteni Bosko Obradovic onda mi je sve jasno kuda ova drzava ide.

  3. Kad bolje razmislim o tome ko nam je u Vladi i ko nam je guverner Narodne banke Srbije, nije čudo što toliki broj građana podržava ove proteste.

  4. Drźati inflaciju na 2 posto,pa to uopšte nije problem sa prosečnom platom kakva je u srbiji,male plate,velika ponuda,pa naravno da cene moraju da padaju i tu Jorgovanka nema ama baš nikakvih zasluga,a plata od 5000 eura je vrhunski bezobrazluk

  5. Kakve price o cenovnoj stabilnosti za malu decu. Pa sve je poskupelo od 10 do 50 posto poslednje tri godine. A odnos prema evru je takav jer evro ima visoku inflaciju kada su nastampali preko 120 milijardi za Grcku, Italiju i Spaniju.

  6. Pa samim tim da nije clan radikala je time po Seseljevom misljenju pokvarena .Mozda se nadogradila na svoju radikalsku osnovu pa to jos vise bode oci.

  7. Sve što je izašlo iz Šešeljevog legla je pokvareno da gore ne može biti.Samo se malo treba okrenuti i pogledati oko sebe.

  8. Najglupli narode na SVETU to si zasluzio jer si los i glup…istorija jeden Bede od naroda se ponavlja ..glup je svako ko je ginuo za ovu tvorevinu

  9. G.Seselj, na svim kljucnim pizicijama u drzavi su vasi kadrovi. Ispostavlja see da su oni najveci lazovi I lopkvi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.